Aktuelle produksjoner uke 3

I uke 3 har vi følgende sju produksjoner ute: «Håkki», «Stein Versto – med dikt i skreppa», «Sauropod», «Oh mein papa», «Lyspærerøtter og zalobananer», «Dagen som forsvant» og «Veien mellom huler og tårn».


Håkki – Jag tyckte boken var bättre enn filmen

Er det sånn at en person som hører på Topp 20 også leser Se & Hør, ser på Paradise Hotel og drikker rusbrus? Mens en person som hører på P2, drikker rødvin og leser Morgenbladet. Eller?

Foredrag og workshop med Tomas «Håkki» Eriksson. Om høy- og lavkultur, generalisering og fordommer. Er boka nødvendigvis bedre enn filmen?

Les mer om «Håkki – Jag tyckte boken var bättre enn filmen» her


Stein Versto – Med dikt i skreppa

Når forfattar Stein Versto kjem på vitjing vil han snakke om eige skriving, men også få flere til å skrive. Velkomen til eit lynkurs i kreativ skriving!

Les mer om «Stein Versto – Med dikt i skreppa» her


Sauropod

Rockebandet Sauropod leverer skjønnhet pakket inn i galskap. Gitar, bass og trommer. Kompromissløs vokal og bekymringsløs koring, drevet av en massiv bølge av energi fra trommesettet.
Sauropod, den svære, planteetende og langsomme dinosauren med den lange halsen, har utviklet seg fra et harmløst dyr til et intelligent uhyre!

Les mer om Sauropod her


Oh mein papa

”Oh mein Papa» er en klovneteaterforestilling som handler om hvordan vi takler adskillelse fra dem vi er glade i. Skuespillerne er far og datter i virkeligheten og det er sin egen historie de forteller.

Les mer om «Oh mein papa» her

 


Lyspærerøtter og zalobananer

Kunstneren Siri Berqvam kommer på besøk  med et helt spesielt puslespill som kan settes sammen på hundrevis av måter. Sammen med Siri skal vi se på brikkene, studere hvordan de ser ut og finne ut hvor de kan få en plass.

Les mer om «Lyspærerøtter oc Zalobananer» her


Dagen som forsvant

Skuespiller og formidler Hanne Brincker har oppdaget bøkene til Tormod Haugen, og nå vil hun møte elevene i klasserommet. Her vil hun både snakke om, og lese fra Haugens fortellinger. Hanne vil også snakke om sine egne tanker, funderinger, undring og spørsmål. Men aller mest håper hun at mange får lyst til å lese Tormod Haugen sine bøker. For eksempel «Skriket fra jungelen» –  boka skolen får i gave!

Les mer om «Dagen som forsvant» her


Veien mellom huler og tårn

En gruppe elever blir med skuespillerne i Cirka Teater og forbereder en forestilling for de andre elevene. Det handler om skikkelsene Hule, Tårn og Vei og om å løse et mysterium.

Les mer om «Veien mellom huler og tårn» her