Aktuelle produksjoner uke 3

 

I uke 3 har vi sju produksjoner ute; Full sirkel, Voff! Art, Hai – Brobyggeren, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow, Hege Øversveen, Bandi og Pokerdesign. I tillegg foregår Løten lyd, med podkastforestilling på Løten kino tirsdag 15. januar klokka 18.00.


Full sirkel

En konsert med Joddski – om Hip-hopens historie i Norge og til norsk. Skolene får en konsert der Jørgen og Håvard fletter inn sin historie og fortelling om hiphop og rap. Den samme historien har Jørgen skrevet om i boka Full sirkel, som skolene får et eksemplar av til skolebiblioteket.

I tillegg er det et skriveverksted med Jørgen og Håvard i forkant av konserten for inntil 10 elever.

Les mer om Full sirkel


Voff! Art

Voff! Art er en leken teaterforestilling som gir publikum varierte sanseopplevelser: poetiske øyeblikk, vannvittige slapsticks og absurd komikk viser vei inn i noen av historiens mest berømte malerier.

Les mer om Voff! Art


Hai – Brobyggeren

Dette er historien om Hai Hang og Brumunddal. Det er mer enn 25 år siden hjemstedet til Hai ble til «stedet Gud glemte», og hovedstad for rasisme og fremmedfrykt i Norge. Brumunddølene klarte å snu det vonde til noe godt. Nå har Hai kommet hjem for å gi noe tilbake.

Les mer om Hai – Brobyggeren


Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow

En gøyal konsert for små og store! Bare Egil Band har med sine tullete tekster vist seg å slå godt an hos både barn og voksne. I Egils verden treffer vi rare folk og dyr, klær som blir borte på mystisk vis, forelskede muslinger og mye mer.

Med seg i denne superpopulære barneforestillingen har han sin gode venn Aslag Guttormsgaard. Sammen skal de prøve å holde et mest mulig spektakulært og påkostet show, men det går ikke helt som de har planlagt (eller kanskje er det nettopp det det gjør).

Les mer om Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow


Hege Øversveen

Hege elsker å stå på scenen. Hun elsker å synge, og hun har en del på hjertet. Litt om kjærester og sånn og en del om å skrive ned tankene sine i en låt.

Les mer om Hege Øversveen


Bandi

Balita og Sarah kommer for å fortelle om Bandi. I denne historien vil han hjelpe mammas venninne Josephine med å få en baby.  Historien er inspirert av Balitas barndom. Han vokste opp i Kongo med sin mor som jobbet som jordmor ved fødeavdelingen.

Les mer om Bandi


Pokerdesign

Hvem skaper tingene rundt oss? Hvorfor har ting fått en spesiell form, og hvor kommer alle idéene fra? Elevene jobber sammen i grupper. De  tegner og lager en modell i plastelina. Verkstedet ledes av arkitekt og designer Vibeke Kirkebø Hegg.

Les mer om Pokerdesign