Aktuelle produksjoner uke 4

 

I uke 4 har vi sju produksjoner ute; M.I.S. – Natten lang, Musikkvideoen, Skulptur, Supersanser, Snorre Sturlason – en innføringHege Øversveen og Dagen som forsvant.


M.I.S. – Natten lang

M.I.S. – Natten lang er en intens danseforestilling med en hardtslående cocktail av stunts, styrkeprøver og pinligheter. Tre menn går ut av komfortsonen for retten til å være seg selv.

Les mer om M.I.S. – Natten lang


Musikkvideoen

Stian Andersen viser med eksempler hvordan han startet sin karriere som fotograf, og hvordan kunstuttrykket varierer med konteksten. Stian har bl.a. tatt bilder av både Michael Jackson, Prince og reist verden rundt med a-ha. Han har også laget musikkvideoer med kjente norske artister som Karpe Diem, Astrid S og Alan Walker.

Noen av Stians prisvinnende musikkvideoer vises og diskuteres med elevene.

Stian har selv ingen kunstfaglig utdanning, men er selvlært. Utgangspunktet for formidlingen er å inspirere elevene til å nå sine mål.

Les mer om Musikkvideoen


Skulptur

Dette er en utstilling med skulpturer av dyr og mennesker, og noen som kanskje er en blanding. De seks små skulpturene er laget av mange forskjellige materialer.

Les mer om Skulptur


Supersanser

Nå har du supersanser! Hva du hører, ser og opplever bestemmer du selv.

Tør du lukke øynene?

Les mer om Supersanser


Snorre Sturlason – en innføring

Snorre Sturlason (født 1178/79, død 23. september 1241) var en islandsk høvding, forfatter og skald. Han er mest kjent som forfatter av Den yngre Edda og Heimskringla (Snorres kongesagaer), et av Norges viktigste bokverk.

Hvor kan Tolkien og Martin ha hentet inspirasjon til Ringenes Herre og Game of Thrones om ikke Snorre?

Les mer om Snorre Sturlason – en innføring


Hege Øversveen

Hege reiser på turné med sitt eget materiale som hun har utviklet gjennom flere opphold i countrymusikkens hovedstad Nashville.

Les mer om Hege Øversveen


Dagen som forsvant

Skuespiller og forfatter Ketil Kolstad har oppdaget bøkene til Tormod Haugen, og nå vil han møte elevene i klasserommet. Her vil han både snakke om, og lese fra Haugens fortellinger. Ketil vil også snakke om sine egne tanker, funderinger, undring og spørsmål. Men aller mest håper han at mange får lyst til å lese Tormod Haugen sine bøker.

Les mer om Dagen som forsvant