Aktuelle produksjoner uke 43

 

I uke 43 har vi sju produksjoner ute; GhostkubeJulius – nesten et menneske, Verdenskysset, Oh Mein Papa, Dagen som forsvant, Voff! Art, og  Æsj!


Ghostkube

Dette er en forestilling om geometri og bevegelse! Sirkusartisten og oppfinneren Erik Åberg viser forestillingen Ghostkube der klosser og kuber nesten blir levende.

Les mer om Ghostkube

 


Julius – nesten et menneske

Forfattaren Alfred Fidjestøl snakkar om boka si «Nesten menneske – biografien om Julius». I denne boka fortel Fidjestøl om den merkelege og gripande livshistoria til sjimpansen Julius i Kristiansand Dyrepark, samstundes som han ved hjelp av internasjonal sjimpanseforskning prøver å forstå mest mogleg av kva som eigentleg foregår inne i hovudet på ein sjimpanse som Julius.

Les meir om Julius – nesten et menneske


Verdenskysset

Velkommen til et fabulerende konsertforedrag om filmkyssets våte historie!  Med film, animasjon og originalmusikk skal kunsten å kysse avkles og betraktes.

Les mer om Verdenskysset


Oh Mein Papa

n forestilling om en liten jente som ble skilt fra faren sin da han dro for å være klovn i et annet land. Nå har Sarah blitt voksen og fått med seg faren sin på scenen-oppgjørets time er kommet.

Vil klovnepappaen bare tøyse det bort? Hvor sint kan Sarah bli? Blir ansiktet hennes rødere enn nesa hans?

Les mer om Oh Mein Papa


Dagen som forsvant

Skuespiller og forfatter Ketil Kolstad har oppdaget bøkene til Tormod Haugen, og nå vil han møte elevene i klasserommet. Her vil han både snakke om, og lese fra Haugens fortellinger. Ketil vil også snakke om sine egne tanker, funderinger, undring og spørsmål. Men aller mest håper han at mange får lyst til å lese Tormod Haugen sine bøker. Elevene kan jo begynne med «Skriket fra jungelen» –  boka skolen får i gave.

Les mer om Dagen som forsvant


Voff! Art

Voff! Art er en leken teaterforestilling som gir publikum varierte sanseopplevelser: poetiske øyeblikk, vannvittige slapsticks og absurd komikk viser vei inn i noen av historiens mest berømte malerier.

Les mer om Voff! Art


Æsj!

Forfatter og illustratør Reidar Kjelsen kommer på besøk for å gjøre det voksne ikke skal gjøre. Slikt får fantasien i gang …

Les mer om Æsj!