Aktuelle produksjoner uke 43

 

I uke 43 har vi åtte produksjoner ute; Menneskets grunnstoffer, Finagel Felespiller, Money back please!, Slik virker det, Screening, To hundre og sekstini dagar, Bertil og Borte og Arkitektur.


Menneskets grunnstoffer

Historien om den menneskelige sivilisasjon er også historien om hvordan vi har lært oss å forme planetens materialer til vår egen nytte. Men hvor lenge kan vi fortsette å lage hus, biler, tannbørster, datamaskiner og mat til oss selv før Jorda går tom?

Foredrag ved fysiker og forfatter Anja Røyne.

Les mer om Menneskets grunnstoffer


Finagel Felespiller

Bli med den muntre Finagel og den sure Ting til den magiske Silverdalen, et land der magien fremdeles eksisterer.​​​​​​​

Les mer om Finagel Felespiller


Money back please!

Ei lita jente har muligens stjålet en lue, og vekterne på kjøpesenteret går til aksjon. Det blir en vanskelig situasjon for alle involverte, men med en god del ufrivillig humor underveis.

Les mer om Money back please!


Slik virker det

– Hvordan ser din mobilbruk egentlig ut? Det kan vi se nærmere på sammen med en designer.

Les mer om Slik virker det


Screening

Skap magi på din egen skole med datamaskinen som kreativt verktøy!

Les mer om Screening


To hundre og sekstini dagar

I denne førestillinga vil forfattar Roald Kaldestad og musikar Roy Ole Førland formidle To hundre og sekstini dagar med bilete og musikk. Boka handlar om venskapet mellom to små ungar, ein gut og ei jente, og tankane til guten når jenta flytter. Regnet og saknet er gjennomgangstema.

Les mer om To hundre og sekstini dagar


Bertil og Borte

Bertils ting blir borte. Viskelær, matboks, skjerf, sokker, fargeblyanter og til og med en iPad. Alt sammen forsvinner, selv om Bertil prøver å passe ekstra godt på. Hvem tar dem?

Les mer om Bertil og Borte


Arkitektur

”Hvorfor bærer det?”

En handlingsbasert innføring i arkitekturens og byggekunstens grunnleggende prinsipper.

Les mer om Arkitektur