Aktuelle produksjoner uke 50

 

I uke 50 har vi tre produksjoner ute; Charlie Chaplin & det 20. århundretHva jeg snakker om når jeg snakker om løping og Snorre Sturlason – en innføring.


Charlie Chaplin & det 20. århundret

I den 60 minutter lange forestillingen drar manusforfatter Nick Hegreberg publikum gjennom høydepunktene i Chaplins liv, i spedd klipp fra en rekke av hans viktigste filmer. Hegreberg formidler sine tanker om hva som var så unikt med Chaplin som historieforteller og filmskaper, hvordan Chaplins filmer ble så populære i alle lag av befolkingen i alle verdens land, og hvorfor Chaplin fortsatt er relevant for oss i dag.

Les mer om Charlie Chaplin & det 20. århundret


Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping

I en forestilling inspirert av Murakamis bok med samme tittel, raser Høyer mot målet for å se hva som er gevinsten til slutt. I samarbeid med regissør Nils Petter Mørland har han utviklet en flunkende ny forestilling hvor slampoesi, muntlig fortelling og Det Andre Teatrets publikumsnære og løsslupne teatertuttrykk møtes.

Les mer om Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping


Snorre Sturlason – en innføring

Snorre Sturlason (født 1178/79, død 23. september 1241) var en islandsk høvding, forfatter og skald. Han er mest kjent som forfatter av Den yngre Edda og Heimskringla (Snorres kongesagaer), et av Norges viktigste bokverk.

Les mer om Snorre Sturlason – en innføring